M MOTORS CZ PŘEDSTAVUJE NOVÝ WEB PRO MÉDIA

25. 07. 2018 | O společnosti

Na adrese http://media.mitsubishi-motors.cz/ je umístěna zbrusu nová platforma, která graficky navazuje na vloni spuštěné webové stránky Mitsubishi.

Nový Media web je volně přístupný a obsahuje Tiskové zprávy, fotografie, videa i další informace a údaje o značce Mitsubishi a jednotlivých modelech.

Vyhledávání, stejně jako stahování vybraných materiálů je velmi jednoduché a umožňuje uložení dat v několika velikostech podle konkrétního požadavku.

„Projekt Media Webu Mitsubishi má pro nás velký význam, protože novinářům a obecně médiím umožní snadný přístup k údajům o naší značce“ zmiňuje Kamil Šilhavý, generální ředitel MMCZ. „Jedná se o čistě českou platformu, která bude obsahovat výběr podkladů v různých formátech tak, aby vyhovovala všem požadavkům médií“.

Media web Mitsubishi bude do budoucna rozšířen o další funkce jako automatické rozesílání newsletteru médiím, nebo možnost výběru testovacího vozu a příslušného termínu přímo prostřednictvím těchto stránek.

Pro případné otázky týkající se této platformy můžete také kontaktovat Pavlínu Novákovou, která má Media web Mitsubishi na starost.

Pavlína Nováková

novakova.pavlina@mitsubishi-motors.cz