Mitsubishi na e-SALONU 2024

21. 10. 2024 | MY25 | O společnosti

České zastoupení Mitsubishi Motors na letošním e-SALONU, který se bude konat 10. 11. 2024 v pražských Letňanech, bude mít rovnou dvě premiéry.

„E-Salon je pro nás již tradiční záležitostí a jsem velmi rád, že letos ukážeme nejen Eclipse Cross PHEV nebo nedávno uvedený COLT, ale i modernizované ASX. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak nová vlajková loď nový Mitsubishi Outlander PHEV, říká Vladimír Hejna, obchodní ředitel M Motors CZ/SK.

Modernizované ASX

Nové ASX je navrženo a zkonstruováno pro uživatele, kteří ocení vyspělé technologie, skvělou konektivitu a moderní design. Součástí přepracovaného designu nového ASX je přední partie s charakteristickým „dynamickým štítem“ Mitsubishi, jehož prostřednictvím vůz prezentuje typické vizuální prvky značky a akcentuje svůj SUV charakter. Pokrokové technologie infotainmentu a mobilní aplikace včetně vestavěných služeb Google posouvají vůz na vrcholu třídy.

Zcela nový Outlander PHEV

Nová vlajková loď Mitsubishi Outlander PHEV 4x4, vyvinutá speciálně pro evropský trh, přináší dynamiku i sofistikovanost. Vůz vycházející z filozofie I-Fu-Do-Do (v japonštině „originální a velkolepý“) se chlubí plug-in hybridní technologií 4x4 S-AWC s dvojicí elektromotorů a dlouhým dojezdem, sebejistým designem, špičkovou úrovní bezpečnosti i pohodlí a novou úrovní kvality, kterou se značka posouvá na zcela novou úroveň.

• Luxusní interiér a prémiové prvky výbavy
  • Nejvyspělejší pohon 4x4 S-AWC na trhu
  • Systémový výkon 306 koní
  • Baterie 22,7 kWh, EV dojezd až 86 km
  • Kombinovaná spotřeba 0,8 l/100 km a celkový dojezd 844 km
  • Možnost rychlonabíjení

„Zároveň jsme si pro první zákazníky připravili výhodnou akci v rámci předprodeje, která bude poprvé představena právě v rámci e-SALONU,“ dodává Vladimír Hejna.

Expozice Mitsubishi bude letos opravdu velkolepá a najdete ji v hale 3 v areálu PVA. Návštěvníci se mají opravdu na co těšit.