Nejlepší nabídka Mitsubishi

09. 05. 2018 | ASX, Outlander | MY18 | Produktové

NEJLEPŠÍ NABÍDKA MITSUBISHI

AKCE NA MODELY ASX A OUTLANDER

Společnost M Motors CZ připravila od května atraktivní nabídku pro modely ASX a OUTLANDER, které jsou nyní dostupné s výrazným cenovým zvýhodněním.

Nabídka oblíbeného všestranného crossoveru Mitsubishi ASX je nyní se zvýhodněním až 125 000 Kč a legendární SUV Mitsubishi OUTLANDER s bonusem až 123 000 Kč.

Změny se týkají také vstupních cen obou modelů, kdy ASX začíná již na 385 000 Kč a Outlander mohou zákazníci získat od skvělých 554 900 Kč.

U modelu ASX je klíčová střední výbava INVITE+ za 424 850 Kč, která se tak stává velmi atraktivní volbou pro ty, kteří hledají ideální kompromis mezi bohatou výbavou a neodolatelnou cenou.

Současně s představením těchto vozů zahajuje M Motors kampaň ve vybraných médiích.

„Jsem velmi rád, že můžeme českým zákazníkům přinést tuto zvýhodněnou nabídku“ říká Kamil Šilhavý, generální ředitel společnosti M Motors CZ. „Jedná se o naše nejprodávanější modely, které se dlouhodobě těší přízni zákazníků nejen pro svou kvalitu, jízdní vlastnosti a nízkou spotřebu, ale také díky prostornému a komfortnímu interiéru nebo sofistikovanému pohonu všech kol. Věříme, že touto časově limitovanou nabídkou oslovíme také nové zákazníky, kteří ocení tradiční spolehlivost našich vozů s puncem kvality Made in Japan“.