Nové Mitsubishi COLT - uvedení na slovenský trh

18. 01. 2024 | Nový Colt | MY24 | Produktové

Mitsubishi MOTORS SE VRACÍ DO KLÍČOVÉHO EVROPSKÉHO SEGMENTU MALÝCH VOZŮ SE ZCELA NOVÝM MODELEM COLT

• Mitsubishi Motors odhaluje zcela nový COLT, který staví na úspěchu šesti předchozích generací v srdci segmentu B, který je pro Evropu klíčový
  • Zcela nový COLT byl navržen pro evropské trhy a přináší nejnovější technologie pohonu (včetně hybridního ústrojí – HEV), vyspělé bezpečnostní systémy a komfortní prvky výbavy
  • Nejmodernější systém palubního infotainmentu dovoluje uživateli přenést své digitální prostředí přímo do kabiny vozu, kde k ovládání slouží multidotyková obrazovka a systém rozpoznávání hlasu
  • V prodeji od ledna 2024

Výbavové stupně a design

Na město zaměřený vnější design zcela nového COLTu je možné ještě vylepšit v závislosti na stupni výbavy*: INFORM, INVITE, INTENSE a INSTYLE. Prostřednictvím jednoduše postavené nabídky výbav lze decentně změnit výsledný vnější charakter vozu, například pomocí různých barev vnějších prvků vozu (zrcátek, bočních lišt, spoileru a ochranného krytu nárazníku), resp. provedení kol (15" ocelová kola a 16 nebo 17" litá kola).

V interiéru zcela nového COLTu pak nabízené stylistické prvky propůjčují kabině specifický charakter prostřednictvím různých materiálů vylepšujících vzhled a atmosféru. Agilní přístup k designu zcela nového COLTu jde ruku v ruce s digitálním prostředím na palubě vozu, za nímž stojí systém SDA (se 7" nebo 9,3" displejem) a digitální přístrojový štít (7" nebo 10").

Pohony

Zcela nový COLT přináší nejnovější technologie pohonu a nabízí několik možností výběru v souladu s potřebami náročného evropského segmentu malých vozů – zejména ve smyslu jízdních vlastností a hospodárnosti provozu.

• 1,0 MPI: Benzínový tříválec s vícebodovým vstřikováním a pětistupňovou manuální převodovkou. Výkon: 65 k, emise CO2: 119-122 g/km
  • 1,0 MPI-T: Přeplňovaný benzínový tříválec s vícebodovým vstřikováním a šestistupňovou manuální převodovkou. Výkon: 90 k, emise CO2: 118-121 g/km.
  • 1,6 Hybrid (HEV): Benzínový motor se dvěma elektromotory a baterií o kapacitě 1,2 kWh v kombinaci s automatickou převodovkou podporující více režimů. Systémový výkon: 145 k, emise CO2: 93-101 g/km.

Záruky

Na zcela nový COLT se podobně jako na další vozidla z modelové nabídky této značky vztahují tyto výhody:

• Pětiletá tovární záruka (s omezením na 100 000 km)
  • Dvanáctiletá záruka proti prorezivění karoserie
  • Osmiletá záruka na baterii systému pohonu a zachování její kapacity (s omezením na 160 000 km)
  • Až 15letá asistenční služba (Asistenční paket Mitsubishi Motors)