Nový Colt - výhodné předobjednávky

15. 11. 2023 | Nový Colt | MY23 | Produktové

Značka Mitsubishi spouští speciální kampaň pro zcela nový Colt.

„Jedná se o speciální komunikační akci, kterou jsme si připravili pro první zákazníky nového Mitsubishi Colt. Abychom začali pomalu vzbuzovat zájem a povědomí o této chystané novince, rozhodli jsme se již nyní spustit předprodejní komunikaci a s ní spojenou atraktivní zákaznickou pobídku“, říká Vladimír Hejna, obchodní ředitel M Motors CZ.

Podstatou pobídky je odměnit první z prvních. Proto všichni potenciální zákazníci, kteří si nezávazně předobjednají nové Mitsubishi Colt a vozidlo následně odeberou, získávají zdarma kompletní zimní sady 16“ hliníkových kol a pneumatik v hodnotě
29 000 Kč.

„Tato nabídka se vztahuje na veškeré dostupné motorizace i výbavové stupně, které budeme na našem trhu prezentovat“, dodává Hejna.

Zákazník se jednoduše zaregistruje na webových stránkách a následně obdrží do svého e-mailu voucher se svým unikátním kódem.

Akce bude komunikována v online prostoru, na Sociálních sítích Facebook a Instagram, ale také formou CRM prostřednictvím speciálního Newsletteru Mitsubishi.

Zahájení prodeje nového Mitsubishi Colt v ČR je naplánováno na začátek příštího roku.